کارگاه آموزشی کاهش چربی، قند و نمک برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاههای استان و کارشناسان در معاونت غذا و دارو خراسان شمالی برگزار شد
به گزارش "وبدا" معاون غذا و دارو دانشگاه بیان کرد: این دوره که توسط یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مسئولین فنی واحد های تولیدی استان و کارشناسان با عنوان کاهش استفاده و مصرف چربی، قند و نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار گردید که مورد استقبال قرار گرفت. این دوره آموزشی در راستای ارتقاء و سلامت جامعه و اجرایی نمودن برنامه عملیاتی معاونت صورت گرفت.
دکتر"علی یوسفی"با بیان اهمیت تولید محصولات سالم و توجه کاهش مصرف چربی و قند و نمک برای کاهش بیماریهای واگیر انجام این دوره ها را مفید و بر ادامه برگزاری آن تاکید نمودند.